Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Over ons

De M in Studio M is die van Micheline en dat is mijn naam.

Mijn carrière startte met een diploma schoonheidsverzorging, waarna ik verder ervaring op deed in de praktijk. Al snel werd duidelijk dat ik heel graag m’n eigen baas wilde zijn. En dat werd realiteit. Ik verdiepte me in wat ik echt wou: mensen gelukkig maken, zichzelf mooi laten voelen. Dat is ook wat mij gelukkig maakt. Een klant die nog snel één keer in mijn spiegel kijkt, bij wie je fonkelende oogjes ziet en die op wolkjes naar buiten wandelt…Dat is waar ik het voor doe.

Studio M was geboren en zo werd mijn passie mijn job. Ik volgde bijkomende opleidingen zoals make-up artist met specialisatie bridal & commerciële fotoshoots bij  MUD (Make-up Designory) in Gent maar ook een grondige opleiding tot skin expert bij IKARI. Ik ben iemand die nieuwsgezind is dus je kan erop rekenen dat ik mijn vakkennis nog zal uit breiden. Ik verdiep me in de nieuwste technieken, de beste producten en ik neem je in de trendkleuren van het seizoen.

Een natuurlijke look, daar hou ik van. Zodat je helemaal jezelf kan blijven en tegelijk kan stralen. Intussen weet ik ook hoe je dat aanpakt. Het zit ‘m in de combinatie van uitstekende huidverzorging, moderne technologie en een zekere feeling voor wat wel of niet werkt voor jou. Als getrainde Ikari skin expert en make-up artist kan ik je daarom ook perfect begeleiden in jouw persoonlijke thuisverzorging.

Mijn producten selecteer ik heel zorgvuldig met aandacht voor de look die we willen creëren, voor de gezondheid van jouw huid én voor toegankelijke prijzen die niemand uitsluiten. Enkel het beste is goed genoeg voor ons allebei.

Met heel veel liefde en plezier zal ik je begeleiden, adviseren en behandelen daar waar nodig is.

Welkom Bij Studio M!

Maak online een afspraak